reede, 29. september 2017

Banaanileib hirsijahuga (gluteeni- ja piimavaba)

Banaanileib hirsijahuga (gluteeni- ja piimavaba)

July 30, 2015
Koostisained:

3 suurt, väga küpset banaani
2 muna
1 tl vaniljet
2 tassi hirsijahu 
1 tl küpsetussoodat
1/2 sidruni mahl
2 tl kaneeli

Valmistamine:

Püreesta saumikseriga banaanid, lisa hulka muna. Sega korralikult. Pigista sisse sidrunimahl ja sega läbi.
Teises kausis sega kuivained ning lisa banaani-munasegule, saumikserda, kuni kõik on segunenud. Vala saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi (leivavormi) ja küpseta 40-50 minutit 175 kraadi juures. Lase jahtuda 20-30 minutit.



https://www.sandratamm.com/single-post/2015/07/30/Banaanileib-hirsijahuga-gluteeni-ja-piimavaba

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar