reede, 29. september 2017

Kiire kinoasalat ahjukanaga

Kiire kinoasalat ahjukanaga

February 28, 2016


Koostisained:

1 pakk Fricelle salatit (Grüne Fee toode)
1 õun
6 rohelist oliivi 
1 avokaado
1 väike brokkoli
1-1,5 tassi keedetud kinoat
veidi soola
extra virgin oliiviõli
1-2 tl kukeseenepulbrit (Taarapõllu talu toode)

Valmistamine:

Haki õun, oliivid, avokaado ning rebi salat tükkideks. Pane brokkoli tükid mõneks minutiks keevasse vette ja seejärel loputa üle külma veega - brokkoli peaks jääma krõmpsuv. Sega kõik kokku kinoaga, maitsesta vajadusel soolaga, lisa kukeseenepulber ja piserda üle oliiviõliga. Serveeri ahjukanaga.

Ahjukana jaoks on minu arvates üks parimaid retsepte SEE.

https://www.sandratamm.com/single-post/2016/02/28/Kiire-kinoasalat-ahjukanaga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar